Mențiuni legale

Limitarea responsabilității:

Centrul European al Consumatorilor din România depune toate eforturile pentru a asigura că informațiile oferite prin intermediul site-ului său sunt exacte și actualizate. Cu toate acestea, ECC Romania nu poate garanta că toate informațiile sunt exacte și actualizate.

În nicio situație, ECC Romania nu va răspunde pentru:

  • orice prejudiciu direct sau indirect rezultat din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor prezente pe site și/sau din informații incomplete, incorecte ori neactualizate.
  • orice prejudiciu rezultat din conținutul extern al altor site-uri care au link-uri pe site-ul ECC Romania.

Conținutul acestui site reprezintă doar punctul de vedere al ECC Romania și este doar responsabilitatea acestuia; nu poate fi interpretat în niciun caz ca reflectând punctul de vedere al Comisiei Europene și/sau al Agenției Executive pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimente sau al oricărei alte instituții a Uniunii Europene. Comisia Europeană și Agenția nu își asumă nicio răspundere pentru niciun fel de utilizare a informațiilor din acest material.

Drepturi de proprietate intelectuală:

Toate drepturile asupra site-ului www.eccromania.ro aparţin Centrului European al Consumatorilor din România (ECC Romania) – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.eccromania.ro este posibilă numai cu acordul prealabil scris al ECC Romania. Materialele de informare, informaţiile prezentate pe acest site pot fi folosite doar pentru uz individual şi nu pot fi folosite în scopuri comerciale.

Informații importante:

Centrul European al Consumatorilor din România nu are personalitate juridică și este un proiect derulat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.